Retabolil erekció. RETABOLIL 50 mg/ml oldatos injekció betegtájékoztató


Please give Rating on my Extension Nandrolone erekció.

retabolil erekció

Bejelentkezés Az injekció beadása után a nandrolon decanoate fokozatosan felszabadul az intramuszkuláris raktárból, majd hidrolizálva nandrolonba. Javallatok nandrolon decanoate Egy anabolikus szteroid.

A Retabolil injekció fokozott elővigyázatossággal alkalmazható Elővigyázatosan adagolandó szív- és keringési zavarok, jelenleg fennálló vagy a kórelőzményben előforduló máj- és vesefunkció zavarok esetén, valamint epilepsziás, migrénes és glaucomás zöldhályogban szenvedő betegeknek. A terápia ideje alatt a szemnyomás fokozottabb ellenőrzése javasolt az esetleges só- és vízvisszatartás miatt.

Bizonyos esetekben a disszeminált emlőrák a nők. Csontritkulás miatt androgén hiány hypogonadal férfiaknál. Nem gyermekekszámára készült.

Ismert vagy feltételezett prosztata karcinóma és emlőkarcinóma a férfiban. Nem alkalmas női varúsbetegek alkalmazására, kivéve a disszeminált emlőrákban szenvedőket.

retabolil erekció

Ellenjavallt nephrosis vagy a nephrotikus fázisa nephritis, szív- nandrolone erekció veseelégtelenség, hypercalcaemia, ödéma, sárgaság, májbetegség károsodott bilirubin kiválasztás, here és májkarcinóma. Adagolás és használati utasítás használata Nandrolon Decanoate Nandrolon Decanoate kell beadni mély intramuszkuláris injekció. Normál felnőtt adag: mg minden egy-2 hét.

retabolil erekció

Mellékhatások és különleges óvintézkedések: Virilizáció, amely úgy tűnik, az érzékeny nők rekedtség, akne, hirsutismus és a megnövekedett libidó; prepubertalis fiúknál az erekció és a fallikus megnagyobbodás gyakoribbak, a lányoknál pedig a szeméremszőrzet és a csikló hipertrófiájának növekedése. Retabolil erekció lehet az első tünete a vokális változás, amely a végén egy hosszú távú, néha visszafordíthatatlan mélyülése a hang. Termék részletei.

Pénisz mérete és megnagyobbodása pénisz sipoly mi ez, van két péniszes ember a prosztatagyulladás csökkent erekciót. Korai magömés, erekciós probmléma újratöltve: Edging pénisznagyobbító műtét leírása A nandrolon pozitív hatást gyakorol a krónikus betegségek vagy vérzés okozta anaemiara.