Tamsulozin erekció


Milyen típusú gyógyszer a Tamsulosin Pharmacenter és milyen betegségek esetén alkalmazható? A Tamsulosin Pharmacentert férfiak jóindulatú dülmirigy prosztata megnagyobbodásával összefüggő panaszok, mint pl. A Tamsulosin Pharmacenter hatóanyaga a tamszulozin-hidroklorid. A tamszulozin egy alfa-1 típusú receptor blokkoló, amely csökkenti a dülmirigy prosztata és a húgycső izmainak feszülését.

Tamsulosin a Prescription Medication Used to Treat the Symptoms of Enlarged Prostate - Overview

Ezáltal könnyebben jut át a vizelet a húgycsövön és elősegíti a vizelést. Tudnivalók a Tamsulosin Pharmacenter szedése előtt Ne szedje a Tamsulosin Pharmacenter-t: - ha allergiás a tamszulozinra, vagy a gyógyszer 6.

TAMSULOSIN PHARMACENTER 0,4 mg retard kemény kapszula

Figyelmeztetések és óvintézkedések: A Tamsulosin Pharmacenter szedése előtt beszéljen kezelőorvosával, gyógyszerészével vagy a gondozását végző szakemberrel. A Tamsulosin Pharmacenter kezelés alatt egyes esetekben vérnyomásesés fordulhat elő, aminek ritkán ájulás lehet a következménye.

tamsulozin erekció

Az ortosztatikus hipotónia első jeleinek szédülés, gyengeség észlelésekor a betegnek le kell ülni vagy feküdni, amíg tamsulozin erekció tünetek megszűnnek. A Tamsulosin Pharmacenter kezelés megkezdése előtt a beteget meg kell vizsgálni, hogy kizárják azokat a betegségeket, amelyek a jóindulatú prosztata megnagyobbodás vd erekció megegyező tüneteket okozhatnak.

tamsulozin erekció

A súlyos vesekárosodásban szenvedő betegeket óvatosan kell kezelni, mivel ezeket tamsulozin erekció betegeket még nem vizsgálták. Szürkehályog műtét előtt álló betegeknél a tamszulozin kezelés megkezdése nem ajánlott.

Intraoperatív Floppi Íris szindrómát IFIS, a szűkpupilla szindróma egy variánsa észleltek olyan betegek szürkehályog műtétjekor, akik az operáció idején vagy azt megelőzően tamszulozin kezelésben részesültek, és ez fokozott műtéti komplikációkhoz vezethet. Tamsulosin Pharmacenter kezelésben részesülő betegeknél héttel a szürkehályog műtét tervezett időpontja előtt a tamszulozin terápiát be kell fejezni, tamsulozin erekció jótékony hatása lehet.

Egyéb gyógyszerek és a Tamsulosin Pharmacenter Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.

Tamszulozin és atenolol, enalapril, nifedipin vagy teofillin együttes adásakor kölcsönhatást nem figyeltek meg.

tamsulozin erekció

Az egyidejűleg adott cimetidin a tamszulozin plazmaszintjének emelkedését okozhatja, a furoszemid pedig annak csökkenését, de mivel a gyógyszerszintek a normál tartományban maradnak, így nem szükséges megváltoztatni az adagolást. In vitro laborvizsgálatok során a diazepám, propranolol, triklórmetiazid, klórmadinon, amitriptilin, diklofenák, glibenklamid, szimvasztatin tamsulozin erekció warfarin adásakor az emberi plazmában mért tamszulozin szabad frakciójának mennyisége nem változik meg.

A tamszulozin sem változtatja meg a diazepám, propranolol, triklórmetiazid és klórmadinon szabad frakcióit. A tamszulozin a májmetabolizmus szintjén - in vitro máj mikroszómális frakcióban - citokróm Phez kötött gyógyszermetabolizáló enzimrendszer nem mutat kölcsönhatást az amitriptilinnel, szalbutamollal, glibenklamiddal vagy finaszteriddel.

A diklofenák és warfarin azonban fokozhatja a tamszulozin eliminációját. Más alfa-1 típusú receptor blokkolóval történő együttes alkalmazása alacsony vérnyomást okozhat. A Tamsulosin Pharmacenter egyidejű bevétele étellel vagy itallal A Tamsulosin Pharmacenter-t a reggeli, vagy a napi első étkezés után kell bevenni egy pohár vízzel. A tamszulozin felszívódását lassítja az elfogyasztott táplálék. A felszívódás egységessége úgy biztosítható, ha a beteg a Tamsulosin Pharmacenter 0,4 mg retard kemény kapszulát rendszeresen, az általa kiválasztott napi főétkezések egyike után veszi be.

Terhesség, szoptatás és termékenység Nem értelmezhető, mert a Tamsulosin Pharmacenter-t csak férfiak szedhetik.

Tamsulozin erekció

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre Nincsenek adatok arra vonatkozóan, hogy a tamszulozin károsan befolyásolja-e a gépjárművezetéshez vagy gépek kezeléséhez szükséges képességeket. A betegeknek viszont tudniuk kell, hogy a Tamsulosin Pharmacenter szédülést okozhat.

tamsulozin erekció

Hogyan kell szedni a Tamsulosin Pharmacenter-t? A gyógyszert mindig a kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát fénykép felállítás nélkül gyógyszerészét.

tamsulozin erekció

A készítmény ajánlott adagja naponta egy kapszula, amit a reggeli, vagy a napi első étkezés után egy pohár vízzel kell bevenni. A kapszulát egészben kell lenyelni, nem szabad összetörni vagy megrágni, mivel ez befolyásolhatja az aktív hatóanyag elhúzódó felszabadulását. Ha az előírtnál több Tamsulosin Pharmacenter-t vett be Ha több Tamsulosin Pharmacenter-t vett be, mint amennyit az orvos előírt, akkor keresse fel kezelőorvosát vagy tamsulozin erekció kórházat.

Ha elfelejtette bevenni a Tamsulosin Pharmacenter-t Ha reggeli után elfelejtette bevenni a tamszulozint, akkor a nap folyamán később is beveheti.

Koffein és erekció, Kávéval kezelhető a merevedési zavar

Ki kell hagynia az adagot, ha a mulasztást csak a következő nap vette észre. Ne vegyen be dupla adagot az elfelejtett adag pótlására. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, melyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. A Tamsulosin Pharmacenter alkalmazása során a következő mellékhatásokat írták le: Idegrendszeri betegségek és tünetek:.

tamsulozin erekció